Sunday, May 17, 2015



Motovilla Pankranniku Ekstreemil jooksete HoneyPoweri geelide abiga!

HoneyPower sündis selleks, et sportimist nautida.
HoneyPoweri lugu sai alguse palavas Lõuna-Aafrikas 89 kilomeetrist Comradese maratoni joostes. Olles tarbinud distantsi jooksul erinevaid energiageele tabasime ennast ikka ja jälle mõttelt, miks see kõik peab nii lääge olema... Õhtul päeva muljeid jagades, hakkasime mõtteid mõlgutama, kas oleks võimalik teha energiageel, mis oleks looduslik ning maitseks hästi ka peale mitut tundi sportimist. Tee sisse mett segades tekkis justkui olukord, kus pimedas ruumis pannakse äkitselt pirn põlema – miks mitte teha energiageeli meest, mis on inimeste toidulaual olnud tuhandeid aastaid.
Meie lihtsad nõudmised, millele HoneyPoweri geel peab vastama:
    • maitsema hästi
    • andma energiat
    • koosnema eestimaisest toorainest
    • koosnema naturaalsetest komponentidest
Pärast mitmeid katsetusi koduköögis, arenes idee edasi koos Tallinna Tehnikaülikooli teadlastega, et leida organimi jaoks hästi imenduvad ning maitselt mahedad komponendid. Geeli testiti kestvusportlaste peal ning pärast head tagasisidet oli 2014. aasta sügisel juba kõigil võimalik HoneyPoweri geelidega lähemalt tutvust teha.
Tänaseks on HoneyPower jõudnud poodiumile Tartu Maratonil, läbinud ränkraske Trans Gran Canaria ultramaratoni ning olnud sportlaste taskus mitmetel teistel seiklustel. Honeypoweri eesmärk on luua looduslähedasi tooteid, millest energia saamine sportides on organismile sama loomulik nagu meie igapäevane toitumine. Seiklus jätkub - osale selles koos meiega!

http://www.honeypower.eu/et/


No comments:

Post a Comment